Snoep

€ 22,60 Onze prijs: € 22,60 Starmix Haribo 28 zakjes x 75 gram 07940
+
€ 22,60 Onze prijs: € 22,60 Maomix Haribo 28 zakjes x 70 gram 07942
+
€ 22,60 Onze prijs: € 22,60 Kikkers Haribo 28 zakjes x 75 gram 07946
+
€ 16,05 Onze prijs: € 16,05 Kabelspekken Frisia doos 60 stuks 08226
+
€ 18,25 Onze prijs: € 18,25 Snap and crackle doos 60 stuks 07830
+
€ 13,55 Onze prijs: € 13,55 Snip-its Candyman zak 220 stuks 07519
+
€ 21,35 Onze prijs: € 21,35 Two To One tropical blauw 12 stuks 08419
+
€ 30,15 Onze prijs: € 30,15 Skittles fruit 36 zakjes x 45 gram 01031
+
Resultaten 1 - 24 van 56
Groothandel snoep

Zoek je producten om aan je jongste gasten te verkopen? Ook voor de zoete lekkernijen ben je bij De Kreij aan het juiste adres. We hebben als groothandel in snoep een ruim aanbod aan diverse snoepjes die populair zijn in de sportkantine. Ook volwassenen genieten op zijn tijd van een zoet tussendoortje. Ontdek de zoete afdeling van ons assortiment om je voorraad aan snoepgoed en andere verkoopwaren op peil te houden.

De lekkerste zoetigheden in ons assortiment

Wil je je jongste klanten voorzien van lekkere zoetigheden, dan zorg je ervoor dat je voldoende op voorraad hebt. Met ons aanbod aan diverse lekkernijen is dat eenvoudig gedaan. Je vindt hier een ruim assortiment aan diverse snoepjes afkomstig van de bekendste merken. Bestel de lekkerste producten van onder andere Haribo, Maoam en Skittles die populair zijn onder kinderen bij dé groothandel in snoep.

We zijn niet alleen groothandel in snoep maar ook in tal van andere snacks die van pas komen als tussendoortje op kantoor of die veelvuldig aan kinderen worden verkocht. Van diverse soorten chocolade en koeken tot zakjes zoute chips, het is allemaal verkrijgbaar op ons adres.

Jouw vaste adres voor het doen van de inkopen

Wil je niet alleen de jongste klanten in hun behoeften voorzien, maar ook je oudere klanten optimaal kunnen bedienen? Waar kinderen zich tegoed doen aan zoete lekkernijen, geven volwassenen tijdens hun bezoek aan de horecatent toch de voorkeur aan een smakelijk gerecht of een verfrissend drankje. Om al je klanten, jong en oud, te kunnen serveren wat zij bestellen, maak je gebruik van de producten in ons assortiment.

Als groothandel in snoep en andere food en non-food producten hebben we alles wat je nodig hebt in ons aanbod. Vanaf nu kun je al je benodigdheden op één adres inslaan. Het enige dat je rest te doen is het aanmaken van een persoonlijk account waar vanuit je je bestellingen kunt plaatsen.

De Kreij, jouw groothandel in snoep

Ook voor de jongste klanten sla je verkoopwaren in bij De Kreij. We zijn de groothandel in snoep die jou alles levert wat je nodig hebt. Niet alleen snoepgoed en andere zoetwaren, maar een ruim aanbod aan food en non-food producten, daarvoor ga je naar ons assortiment. Voor vragen over onze producten of over het plaatsen van je bestelling neem je vrijblijvend contact met ons op.

Onze werkwijze:

Shoppen bij De Kreij

Bij Groothandel de Kreij kun je online je boodschappen bestellen. Hiervoor moet je eerst een account maken. Je kunt ook persoonlijk langskomen. Wij zijn op weekdagen geopend van 08:30 – 17:00 uur.

Bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen kan direct online na het aanmaken van een account. Wanneer je persoonlijk langskomt kun je zelf je boodschappen verzamelen. Kun je iets niet vinden of mocht je er niet uitkomen, dan helpen we je natuurlijk graag.

Orderbevestiging

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail. Ons team gaat direct voor je aan de slag en maakt je bestelling verzendklaar. In onze groothandel ontvang je een afleverbon.

Bezorging in de regio

In onze regio hebben wij vaste routes met eigen chauffeurs. Ons verzorgingsgebied is Goeree-Overflakkee, Tholen, Schouwen Duiveland, Hoekse Waard en Voorne Putten.

3240 - 3241 Middelharnis - Route dinsdag t/m vrijdag
3245 – 3247 Sommelsdijk - Route dinsdag t/m vrijdag
3247 – 3249 Dirksland - Route dinsdag, donderdag en vrijdag
3220 – 3239 Voorne Putten - Route donderdag
3240 – 3258 Goeree-Overflakkee - Route dinsdag/vrijdag
3260 – 3299 Hoekse Waard - Route donderdag
4300 – 4329 Schouwen-Duiveland -Route woensdag/vrijdag
4675 – 4698 Tholen - Route woensdag/vrijdag

Bezorging buiten onze regio

Buiten onze regio maken wij gebruik van de pakketdienst. Vanaf € 150.- wordt uw pakket gratis verzonden onder de volgende voorwaarden:

  • de artikelen moeten als pakket of op pallet verzonden kunnen worden.
  • uitzonderingen zijn vers en diepvriesproducten. Die worden niet verzonden.
  • op vrijdag verzenden wij geen artikelen omdat veel bedrijven op zaterdag zijn gesloten.
  • uitsluitend levering in Nederland.

Buiten onze regio berekenen wij een bedrag van € 15.- aan order- en verzendkosten bij bestellingen onder de € 150,- (excl. btw).

Levertijd

Bestellingen in de regio gaan op onze vaste routes mee. Overige bestellingen besteld voor 12.00 uur worden dezelfde dag nog bij de pakketdienst aangeboden. Bij onvoldoende voorraad wordt contact met u opgenomen. We doen er alles aan om de bestelling op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.Bij vragen over je bestelling of bezorging kun je ons bellen op 0187-482690 of mail naar

 

Groothandel de Kreij biedt een breed assortiment. Van grote A-merken tot huismerken. Met meer dan 300 merken voorzien we in al jouw behoeften.

Bekijk al onze merken

Wil je meer weten?

Stuur dan een mail of bel ons. We staan voor je klaar. Voor online bestellingen kun je direct een account maken. Wil je liever een afspraak maken? Dan kun je het best even bellen. Je bent altijd welkom!

  

Huig de Kreij

Huig de Kreij - Groothandel De Kreij

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.