Zuivel, Vers & AGF

Groothandel zuivel

Iedere dag een smakelijk ontbijt of lunch voor je gasten, daarvoor wil je enkel verse producten gebruiken. Verse groenten, vleeswaren en zuivelproducten bestel je eenvoudig bij De Kreij. We zijn de groothandel in zuivel en andere verse producten die afkomstig zijn van bekende merken. Bekijk ons assortiment en ontdek het gebruiksgemak waarmee je je boodschappen bij ons inslaat.

Een ruim aanbod aan verse etenswaren

Ben je op zoek naar een groothandel in zuivel, groenten en andere verse producten? Bij de Kreij ben je aan het juiste adres. Je vindt hier een ruim aanbod aan onder andere melk, kazen, verse groentes en gesneden vleeswaren voor dagelijks gebruik. Of je nu je hotelgasten een voedzaam ontbijt wilt serveren of je medewerkers van een smakelijke lunch wilt voorzien, iedere dag staan er producten klaar om gebruikt te worden.

De producten zijn afkomstig van bekende merken en verkrijgbaar in diverse formaten. Wil je bijvoorbeeld een salade bestellen in mono-verpakkingen van 60 gram per stuk of in grootverpakkingen van 5 kilo, hier vind je verse producten in de gewenste hoeveelheden. Dagverse groente en fruit wordt in de vroege ochtend door onze toeleverancier gesneden, gewassen, gedroogd en verpakt. Zo kunnen we deze artikelen vers aan je bestelling toevoegen.

Zowel vers als houdbaar

We zijn een groothandel in zuivel en andere verse producten, maar dat is niet alles. In ons assortiment vind je ook een ruim aanbod aan verse broden, houdbare food producten en kant-en-klare soepen. Daarnaast vul je je voorraadkast gemakkelijk aan met onze dranken en non-food producten waardoor je nooit ‘nee’ hoeft te verkopen.

Alles wat je nodig hebt op het bedrijf, in de sportkantine of in het restaurant vind je in ons uitgebreid assortiment. Dat betekent dat je voortaan je boodschappen op één adres kunt inslaan. Na het activeren van een account loop je een eenvoudig bestelprocedure door waar je de gewenste producten kunt bestellen. 

De Kreij, jouw groothandel in zuivel en andere verse producten

Schakel De Kreij in als jouw groothandel in zuivel, zodat je elke dag smakelijke en verse producten kunt voorzetten. Ontdek ons veelzijdig aanbod en profiteer van de voordelige oplossingen die we voor jouw bedrijf, restaurant of sportclub bieden. Meer weten over ons assortiment of over het plaatsen van een bestelling? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze werkwijze:

Shoppen bij De Kreij

Bij Groothandel de Kreij kun je online je boodschappen bestellen. Hiervoor moet je eerst een account maken. Je kunt ook persoonlijk langskomen. Wij zijn op weekdagen geopend van 08:30 – 17:00 uur.

Bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen kan direct online na het aanmaken van een account. Wanneer je persoonlijk langskomt kun je zelf je boodschappen verzamelen. Kun je iets niet vinden of mocht je er niet uitkomen, dan helpen we je natuurlijk graag.

Orderbevestiging

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail. Ons team gaat direct voor je aan de slag en maakt je bestelling verzendklaar. In onze groothandel ontvang je een afleverbon.

Bezorging in de regio

In onze regio hebben wij vaste routes met eigen chauffeurs. Ons verzorgingsgebied is Goeree-Overflakkee, Tholen, Schouwen Duiveland, Hoekse Waard en Voorne Putten.

3240 - 3241 Middelharnis - Route dinsdag t/m vrijdag
3245 – 3247 Sommelsdijk - Route dinsdag t/m vrijdag
3247 – 3249 Dirksland - Route dinsdag, donderdag en vrijdag
3220 – 3239 Voorne Putten - Route donderdag
3240 – 3258 Goeree-Overflakkee - Route dinsdag/vrijdag
3260 – 3299 Hoekse Waard - Route donderdag
4300 – 4329 Schouwen-Duiveland -Route woensdag/vrijdag
4675 – 4698 Tholen - Route woensdag/vrijdag

Bezorging buiten onze regio

Buiten onze regio maken wij gebruik van de pakketdienst. Vanaf € 150.- wordt uw pakket gratis verzonden onder de volgende voorwaarden:

  • de artikelen moeten als pakket of op pallet verzonden kunnen worden.
  • uitzonderingen zijn vers en diepvriesproducten. Die worden niet verzonden.
  • op vrijdag verzenden wij geen artikelen omdat veel bedrijven op zaterdag zijn gesloten.
  • uitsluitend levering in Nederland.

Buiten onze regio berekenen wij een bedrag van € 15.- aan order- en verzendkosten bij bestellingen onder de € 150,- (excl. btw).

Levertijd

Bestellingen in de regio gaan op onze vaste routes mee. Overige bestellingen besteld voor 12.00 uur worden dezelfde dag nog bij de pakketdienst aangeboden. Bij onvoldoende voorraad wordt contact met u opgenomen. We doen er alles aan om de bestelling op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.Bij vragen over je bestelling of bezorging kun je ons bellen op 0187-482690 of mail naar

 

Groothandel de Kreij biedt een breed assortiment. Van grote A-merken tot huismerken. Met meer dan 300 merken voorzien we in al jouw behoeften.

Bekijk al onze merken

Wil je meer weten?

Stuur dan een mail of bel ons. We staan voor je klaar. Voor online bestellingen kun je direct een account maken. Wil je liever een afspraak maken? Dan kun je het best even bellen. Je bent altijd welkom!

  

Huig de Kreij

Huig de Kreij - Groothandel De Kreij

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.